Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
SIXTEN OCH VEGA LYSER PÅ TÄVLINGSTRÄNING I SOLLENTUNA
2024-06-08 15:10
Foto: Sandra Vikström

Den 8 juni var en spännande dag för Sixten och Vega, som deltog i en tävlingsträning i Sollentuna arrangerad av Sollentuna SKIFT. Trots en viss nervositet inför tävlingen, lyckades båda göra fantastiska insatser på mattan.

 

Första Tävlingen och Full Pott för Sixten

Sixten, som deltog i sin allra första tävling, visade en imponerande prestation och vann alla sina tre matcher. Det var en stor dag för Sixten, som inte bara fick erfarenhet utan också ett fint kvitto på att terminens flitiga träning burit frukt genom sina segrar.

 

Vega Imponerar med Två Vinster och en Oavgjord

Vega gjorde också en strålande insats och vann två matcher samt fick en oavgjord. Hennes teknik och kämpaglöd fick mycket beröm, vilket bidrog till en inspirerande dag för både henne själv och en blodad tand att fortsätta tävla inom sport jujutsu.

 

Teamwork och Stöd Genom Dagen

Under hela dagen stöttade Sixten och Vega varandra under dagen, vilket skapade en positiv och peppande atmosfär. Trots att sportjutsu är en individuell sport, är det avgörande att ha en bra klubb och engagerade träningskamrater som alltid ställer upp, hjälper till med uppvärmningen, hejar på och motiverar varandra att nå sin bästa jag. 

 

Eventet i Korthet

Träningen hölls mellan kl. 10:00 och 18:00 med en samlingstid kl. 09:30. Evenemanget ägde rum på Lindvägen 16, 19270 Sollentuna och riktade sig till både barn, ungdomar och vuxna. Tävlingen började med barn i åldrarna 7–11 år och följdes av ungdomar och vuxna senare under dagen. Syftet med träningen var att ge deltagarna en chans att uppleva match med domare och poängräkning i ett utbildningssyfte, vilket innebär att inga medaljer delades ut.

 

Resultat:

Sixten:

första 11-2

Andra 6-3

Tredje 11-3 T

 

Vega:

första 7-5

Andra 5-5

Tredje 6-3


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33