Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
EN MINNESVÄRD DAG AV TRÄNING OCH GEMENSKAP
2024-06-23 19:00
Foto: Johanna Hamberg

I söndags den 23 Juni, samlades våra juniorer i SJJ och MMA för vårterminens sista träningstillfälle, och vilken dag det blev! Dojon fylldes med entusiastiska ungdomar som var redo för en heldag i form av ett träningsläger.


Dagen startade kl. 12.00 med ett gemensamt träningspass i dojon. Det var en bra uppslutning från båda sporterna och alla deltagare fokuserade och gav sitt allt redan från början. Johanna och Claes ledde passet.

 

Efter det inledande passet följde ett andra träningspass med fokus på tekniker och strategier förfinades. Vi uppskattade att se hur de mer erfarna deltagarna hjälpte de yngre och mindre erfarna, vilket skapade en fin känsla av gemenskap och samarbete.

Efter lunch var det dags för utomhusaktiviteter. Här väntade roliga lagtävlingar som utmanade både fysik och laganda. Deltagarna delades in i grupper och fick genomföra olika stationer som krävde samarbete, snabbhet och kreativitet. Skratt och glada rop ekade över området, och vi alla hade väldigt roligt. Under dagen fanns det även tid för fika, där deltagarna kunde fylla på med energi och ta en stund att umgås med varandra. Pauserna är en viktig del av dagen, där deltagarna kunde slappa från träningen och bara hänga en stund.

Dagen avslutades med ett sista träningspass i dojon, där alla fick visa vad de lärt sig under dagen. Det var en fin avslutning på en fantastisk dag. Alla kämpade hårt, men det var också tydligt hur mycket alla peppade och hjälpte varandra. Det skapade en härlig stämning och vi hoppas det gjorde dagen minnesvärd.

 

Vi vill tacka alla deltagare för en fantastisk termin. Vi ser redan fram emot nästa termin och alla roliga och lärorika träningstillfällen vi kommer att ha tillsammans.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33