Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
Henrik Björk Genomför Stockholm Marathon
2024-06-01 22:19

MMA tränaren Henrik Björk har idag genomfört Stockholm Marathon, ett av årets mest efterlängtade löpevenemang. Trots tuffa förhållanden och oväntade hinder visade Henrik upp en imponerande vilja och uthållighet. Här i en intervju delar han med sig av sina upplevelser och tankar efter loppet.

 

  • Grattis Henrik till att ha genomfört Stockholm Marathon idag! Hur känns det att ha klarat loppet?

Tack så mycket! Jag är verkligen nöjd med prestationen, särskilt med tanke på att jag inte haft den uppladdning jag velat på grund av skador. Det har varit en utmanande period, men det känns fantastiskt att ha tagit sig igenom loppet.

 

  • Det var riktigt varmt idag. Hur påverkade det dig under loppet?

Ja, vädret var stekvarmt vilket gjorde det extra tufft. Jag fick doppa kepsen flitigt vid vätskestationerna för att hålla mig sval. Det hjälpte verkligen att kunna kyla ner sig lite mellan varven.

 

  • Vi hörde att du stötte på några hinder längs vägen. Vad hände?

Tyvärr sparkade jag in tån i en refug halvvägs in i loppet. Det gjorde loppet oskönare än det borde ha behövt vara, men jag bet ihop och fortsatte. Det var lite av en kamp men jag är glad att jag inte lät det stoppa mig.

 

  • Trots allt, hur upplevde du atmosfären runt loppet?

Atmosfären var otroligt härlig hela vägen. Publikens stöd och de andra löparnas energi gav en riktig boost. Det var verkligen inspirerande att se så många människor ute och heja på oss.

 

  • Fantastiskt! Har du några avslutande ord för våra medlemmar?

Jag är stolt över att ha genomfört loppet och vill uppmuntra fler av våra motionärmedlemmar att utmana sig själva.

 

 

Henrik gick i mål med tiden 4:29:37. Vi på Dynamix köping är stolta över Henriks prestation och ser fram emot att få höra om fler av våra medlemmars framgångar och utmaningar. Fortsätt inspirera och motivera varandra!

 

Om någon fler av våra medlemmar springer ett lopp eller klarar personliga utmaningar, vill vi gärna veta det så vi kan hylla dessa prestationer. skicka gärna in dem på mail eller prata med en instruktör! Vi är alltid glada över våra medlemmars insatser!


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33