Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
ANDREAS DELAR SINA UPPLEVELSER FRÅN HANINGE BJJ OPEN
2024-02-18 11:44

Andreas, en av deltagarna från Dynamix Köping i gårdagens Haninge BJJ Open, berättar om sitt snabba beslut att delta i tävlingen och hur han navigerade genom sina matcher.

 

"Jag bestämde mig för att delta bara tidigare den här veckan. Förutsättningarna var inte perfekta, men jag behövde inte göra några drastiska förändringar. Jag hamnade i en ny viktklass, -88.3 kg, men jag behövde inte ens gå igenom någon diet för att nå den vikten."

 

I sin första match (-88.3) använde Andreas en offrande teknik för att få ner sin motståndare på marken, det resulterade i en kontroversiell situation. Men trots detta tog han silvermedalj i den matchen.

 

I semifinalen av den öppna viktklassen tog Andreas en seger - genom walkover. "Jag skrattade lite åt det faktum att jag faktiskt vann på walkover", berättar han med ett skratt.

 

Men det var i finalen där Andreas verkligen stod inför en utmaning. Han förväntade sig att bli överkörd av sin yngre och fysiskt starkare motståndare. Trots det lyckades han med bedriften att ta ner och svepa motståndaren. "Jag trodde verkligen att jag skulle bli överkörd, men jag lyckades överraska mig själv och andra", säger Andreas.

 

Under matchens gång utbytte de båda utmanarna tekniker och försök till submissions. "Han hade en fantastisk nedtagning, en firemans carry, som verkligen imponerade", berättar Andreas. Trots att han försökte sig på flera tekniker, inklusive en patenterad lock down till electric chair, var motståndaren vig och kunde undvika submissionförsöken.

 

"Jag trodde verkligen att min cross choke satt, men han visade sig vara tuff", säger Andreas. Matchen var extremt jämn, och i slutet, med endast sekunder kvar, lyckades motståndaren nästan få in en triangel. Detta resulterade i en fördel för motståndaren, vilket slutligen ledde till Andreas förlust på grund av en tidigare passivitetsvarning.

 

Två st silver till Andreas i  Haninge BJJ Open,

VÄLKOMMEN TILL DYNAMIX KÖPINGS ÅRSMÖTE
2024-02-18 11:18
  • Datum: 10 mars
  • Tid: Kl. 14:00

 

Kära medlemmar

 

Det är med stor glädje vi hälsar er välkomna till årsmöte! Det är en tid för oss att sammanfatta det gångna året, diskutera och besluta om viktiga frågor som rör vår förening och att tillsammans forma framtiden för Dynamix Köping. Under mötet kommer vi att gå igenom året som gått, fastställa nya avgifter, välja en ny styrelse och blicka framåt mot det kommande verksamhetsåret.

Det är även en möjlighet för er att lägga fram motioner och dela era tankar och idéer om hur vi kan fortsätta att utvecklas och växa som förening.

 

Har du några motioner eller förslag som du vill dela med dig av?

Skicka dem till oss på Kopingdynamix@gmail.com senast den 8 mars så att vi kan inkludera dem i dagordningen.

 

Alla medlemmar som har betalat medlemsavgiften för våren 2024 är varmt välkomna att delta och ta del av mötet

 

Vi ser fram emot att träffa er alla, väl mött!

 

//Styrelsen för Dynamix Köping

EN LYCKAD INVIGNING PÅ DYNAMIX KÖPING
2024-02-12 18:30

Igår, söndag, samlades medlemmar och deltagare för att inviga det nya taket och den uppfräschade mattan i dojon. Vi tackar alla närvarande som kom och kikade på det senaste tillskottet till träningsanläggningen.

 

Evenemanget var välbesökt av ett spektrum av idrottsklubbar. Gooba Grappling, Fejk Jiu-Jitsu, Nova Training Center och Hilti Eskilstuna var några klubbar som deltog. Deras närvaro ger alltid en bra känsla av gemenskap och samarbete, vilket är avgörande för att främja och utveckla våra älskade sporter.

 

Det nya taket och mattan, som nu har godkänts, markerar en milstolpe i Dynamix Köpings strävan efter att erbjuda högkvalitativ träning och faciliteter till sina medlemmar. Det är ett tecken på engagemanget hos vår ideella förening för att skapa en träningsmiljö som uppmuntrar till utveckling för varje individ som passerar genom våra dörrar.

 

Dynamix Köping är en plats där människor samlas för att utmana sig själva, övervinna hinder och uppnå sina mål. Med det nya taket och den uppgraderade mattan är det tydligt att dojon inte bara fokuserar på att erbjuda träningsmöjligheter utan också strävar efter att skapa en miljö där medlemmarna kan trivas och växa som individer.

Tack till alla som deltog i dagens invigningsevenemang.

PREMIÄR FÖR KAMPSPORTSLEKEN 2024
2024-02-11 11:29
Ledare simon med KSL gruppen. Foto: Henrik Björk

Idag var en fantastisk dag här i vår dojo då vi hade premiär för vårt efterlängtade pass, KSL (kampsportslek). Kursen var fullbokad och mattan var fylld till bristningsgränsen av glada deltagare redo att utforska mattan tillsammans.

 

Vi började passet med en energifylld uppvärmning där dynakiddos fick efterlikna olika djur med hjälp av olika rörelser med kroppen. Det var en rolig och lekfull start som fick oss alla att vakna till liv och bli redo för resten av träningen.

 

Därefter fortsatte vi med fler olika övningar inspirerade av djur, vilket inte bara utvecklar våra fysiska förmågor utan också vår fantasi och kreativiteten om hur man kan röra och transportera kroppen.

 

Passet gick vidare där dynakiddos fick leka favoriten föräldrarknuff och en del föräldrerbrottning. Det var inte bara en chans för föräldrar att lära sig några praktiska självförsvarstekniker när våra sylvassa kiddos gick till full attack utan ett sätt för kiddos att introduceras till brottningsdelar med balans, viktfördelning och såklart vart mamma eller pappa kan ha en lucka i försvaret. 

 

Passet avslutades med en skön avslappning för att lugna ned våra kroppar och knoppar efter en intensiv och rolig träning. Det är alltid en perfekt avslutning på en härlig förmiddag fylld av lärande.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt nästa pass, där vi fortsätter att utforska världen av kampsport tillsammans!

2024-01-29 11:24

Idag drar vi äntligen igång med nya lokaler och ett förbättrat system, men med samma suveräna klubbanda. Varmt välkommen till oss om du har ambitioner att tävla inom kampsport, vill nå dina viktmål eller helt enkelt vill ha riktigt kul. Vi erbjuder en bredd av kampsporter, från semi till fullkontakt. Oavsett om du föredrar stående fighting, markkamp med BJJ och grappling, teknisk jutsu eller vårt omtyckta konditionspass Box & Kick, så har vi något för dig – både för erfarna fighters och motionärer.

 


Dagens schema:
17:00 - 18:30 BJJ No-Gi
18:30 - 19:30 Box & Kick
19:30 - 20:45 MMA Nybörjare

 

 

Välkommen till oss – alla är välkomna!

DYNAMIX KÖPING - INVIGNINGSEVENT
2024-01-29 10:58

Nu när terminen är igång, vill vi hälsa våra vuxna medlemmar och kampsportsutövare runt om i närliggande klubbarna välkomna till ett sparringsevent söndagen den 11 februari.

 

Eventet är helt gratis. Allt vi kräver är ett gott humör och eventuellt en kommentar om lokalens nya look.

 

Under två timmar på den öppna mattan kommer vi att växla mellan grappling och MMA-sparring i varannan rond. Det är ett utmärkt tillfälle att utforska vår nyligen förbättrade lokal och möta utövare från olika klubbar.

Vuxna Dynamix medlemmar, anmäl er till eventet i SportAdmin övriga klubbar anmäl er i eventet på facebook så vi har en ide om hur många som kommer.

Facebook eventet

 

Vi ser fram emot att träffa er!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..