Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
VÄLKOMMEN DANIEL EKLUND SOM NY ORDFÖRANDE
2024-05-03 11:37

Efter senaste årsmötet stod det klart att Dynamix Köping får en ny ordförande, Daniel Eklund, då han röstades fram av medlemmarna på mötet. Pär Hamberg, som tidigare suttit på posten, byter till kassör och fortsätter sitt engagemang i föreningen.

Ordförande har ordet

 

Ny på jobbet…

Jag vill börja med att tacka Pär för ett gediget jobb som ordförande för vår förening under hela 18 år. Vi har kommit långt under den tiden. Pär fortsätter nu i styrelsen istället som vår kassör. Ett otroligt värdefullt steg för vår del, då kassör är en väldigt arbetstung och viktig post. Det känns tryggt att ha nån med Pärs erfarenhet vid rodret där. För min egen del så vill jag tacka medlemmarna för förtroendet att få ta över ordförandeklubban. Jag är laddad att bidra på bästa sätt i arbetet framåt. 

 

Vi i styrelsen påbörjar nu ett stort jobb med att ta Dynamix till nästa steg. Några av oss redan varit på en styrelseutbildning under två dagar, som anordnades av SISU. Det gav oss en hel del matnyttigt som vi tar med oss i arbetet framåt, med att bl.a sätta upp klubbens vision och nya mål för att ta oss dit.

 

Du behövs! Vi kan inte göra det själva. Dynamix är som dom flesta andra föreningar i Sverige, helt ideell. Med andra ord, alla som arbetar för föreningen gör det frivilligt. Det gäller alla våra engagerade och fantastiska tränare, dom som hanterar vår hemsida, Instagram, Facebook med mera och även styrelse. Vad vore vi utan er?

 

Utan alla dessa fantastiska människor, så har vi varken pass att träna, tävlingar att ställa upp i eller avslutningar att gå på. 

Utan medlemmar, så har vi inga att hålla pass för, eller ens anledning att finnas som förening. Tillsammans är vi alla en del av Dynamix Köping IF. Har du betalt medlemsavgift, så har du lika stor rösträtt på årsmötet som alla andra. Använd den. Gör din röst hörd. Har du förslag på förbättringar, förändringar så tveka inte att kontakta mig eller nån annan i styrelsen. Vi arbetar för er, oss alla och för föreningens bästa. 

 

Jag hörde tidigare i år  en medlem säga, när vi snackade träning:

”Just ja, jag glömmer bort att NI har ett litet gym nere på klubben” 

Det är är inte vi som tränare eller som styrelse som äger vare sig bur, matta eller gymmet. Det gör VI, tillsammans som medlemmar. Det krävs också att vi hjälps åt. Hjälper varandra. Det ansvaret äger vi alla. 

 

Som avslutning. Vårterminen lider mot sitt slut. Men dom goda nyheterna är att vi har ett färdigt sommarschema, så kolla in SportAdmin i din/dina grupper så ser du hur träningen ser ut fram till semestern. 

 

Hoppas vi snart ses på mattan. Kör hårt! 

 

Mvh

Danne

 

Styrelsen:

Ordförande: Daniel Eklund 

Sekreterare: Johanna Hamberg

Kassör: Pär Hamberg

Ledamot: Georg Stahre

Ledamot: Adam Levkvist


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33