Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
FRÅN GRADERING TILL GRILLNING: DYNAMIX KÖPINGS TERMINUSAVSLUTNING 2024
2024-05-02 19:50

Det börjades med spänningens pirr i magen när våra duktiga barn från sportjujutsun deltog i en gradering. Stunderna från en termin av hårt arbete, fokus och engagemang belönades med att terminsstreck delades ut och vi fick se stoltheten lysa i våra medlemmars ögon.

 

På kvällen samlades vi vid Himlabacken för att fira en bra genomförd termin och för att skapa en minnesvärd avslutning. Föräldrar, syskon och alla våra barn och juniorer från både Sport-JuJutsu och MMA samlades för en gemensam kväll med skratt och kamratskap.

Efter detta var det dags för något lite mer roligt och avslappnat. Brännbollsmatchen mellan Lag Gustav och Lag Claes var en riktig höjdpunkt. Med en spännande match, glada hejarop och fantastisk laganda kämpade våra deltagare mot varandra på planen.


Resultatet?
- En spännande match där Lag Gustav tillslut segrade över Lag Claes med 63-41 poäng! Grattis till alla spelare för deras mod och idrottsanda, ni är alla vinnare i våra ögon!

 

Efter matchen njöt vi av en välbehövlig paus med en härlig korvgrillning. Ca 60 grillkorvar med bröd försvann snabbt ner i magen när vi delade glada historier och skrattade tillsammans. För oss på Dynamix är dessa stunder av gemenskap och samvaro lika viktiga som själva träningen på mattan.

 

Vi vill tacka alla föräldrar, vårdnadshavare och syskon som stöttar våra medlemmar och vår förening. Er närvaro och engagemang betyder allt för oss. Tack också till alla medlemmar som deltog och gjorde denna kväll till en sådan underbar upplevelse.

 

Vi ser fram emot att fortsätta denna resa med er alla och önskar er alla en underbar sommar fylld med glädje, vänskap och massor av träning!

 

Med vänliga hälsningar,

Samtliga på Dynamix Köping

 


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33