Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
GRADERING JUNIORER SPORT JU JUTSU VT2024
2024-05-06 10:56

Under gårdagen, den 6:e maj 2024, stod spänningen i taket när våra jutsu juniorer, laddade med färdigheter och knutna bälten, samlades längs burväggen i vår dojo för att delta i graderingen i sportjujutsu. Med Johanna Hamberg och Claes Gåse vid rodret blev det en kväll fylld av utmaningar och triumf.

 

Våra juniorer visade upp en imponerande repertoar av tekniker och färdigheter som de finslipat under tidigare terminer och tävlingar. Juniorerna visade sina slag och spark, kast och fasthållningar. Det var det en imponerande demonstration av deras kunskaper. Varje moment utfördes med precision och korrekt teknik, bedömt noggrant av våra erfarna instruktörer.

 

Trots den allvarliga stämningen var det en känsla av gemenskap och stolthet som genomsyrade lokalen. Samt en samling föräldrar som hejade på och uppmuntrade sina anhöriga. Varje deltagare visade upp sitt bästa jag och detta resulterade i en välförtjänt gradering för flera av dem.

 

Vi är stolta över att tillkännage följande nya bältesgrader:

 

  • Till blått bälte: Josef och Viggo.

  • Till grönt bälte: Gabriel, Nils, och Lukas.

  • Till orange bälte: Vega, Vilda, Ford, Leon, Laurence, och Jack.

  • Till gult bälte: Hugo och Thilo.

 

Vi vill rikta ett stort grattis till alla våra nygraderade. Ert hårda arbete och engagemang har belönats, och vi ser fram emot att följa er fortsatta framgång inom våra dojo-väggar. Era prestationer är en inspirationskälla för oss alla och vi är stolta över att ha er som en del av vår kampsportsfamilj.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33