Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
EN LYCKAD INVIGNING PÅ DYNAMIX KÖPING
2024-02-12 18:30

Igår, söndag, samlades medlemmar och deltagare för att inviga det nya taket och den uppfräschade mattan i dojon. Vi tackar alla närvarande som kom och kikade på det senaste tillskottet till träningsanläggningen.

 

Evenemanget var välbesökt av ett spektrum av idrottsklubbar. Gooba Grappling, Fejk Jiu-Jitsu, Nova Training Center och Hilti Eskilstuna var några klubbar som deltog. Deras närvaro ger alltid en bra känsla av gemenskap och samarbete, vilket är avgörande för att främja och utveckla våra älskade sporter.

 

Det nya taket och mattan, som nu har godkänts, markerar en milstolpe i Dynamix Köpings strävan efter att erbjuda högkvalitativ träning och faciliteter till sina medlemmar. Det är ett tecken på engagemanget hos vår ideella förening för att skapa en träningsmiljö som uppmuntrar till utveckling för varje individ som passerar genom våra dörrar.

 

Dynamix Köping är en plats där människor samlas för att utmana sig själva, övervinna hinder och uppnå sina mål. Med det nya taket och den uppgraderade mattan är det tydligt att dojon inte bara fokuserar på att erbjuda träningsmöjligheter utan också strävar efter att skapa en miljö där medlemmarna kan trivas och växa som individer.

Tack till alla som deltog i dagens invigningsevenemang.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33