Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
PREMIÄR FÖR KAMPSPORTSLEKEN 2024
2024-02-11 11:29
Ledare simon med KSL gruppen. Foto: Henrik Björk

Idag var en fantastisk dag här i vår dojo då vi hade premiär för vårt efterlängtade pass, KSL (kampsportslek). Kursen var fullbokad och mattan var fylld till bristningsgränsen av glada deltagare redo att utforska mattan tillsammans.

 

Vi började passet med en energifylld uppvärmning där dynakiddos fick efterlikna olika djur med hjälp av olika rörelser med kroppen. Det var en rolig och lekfull start som fick oss alla att vakna till liv och bli redo för resten av träningen.

 

Därefter fortsatte vi med fler olika övningar inspirerade av djur, vilket inte bara utvecklar våra fysiska förmågor utan också vår fantasi och kreativiteten om hur man kan röra och transportera kroppen.

 

Passet gick vidare där dynakiddos fick leka favoriten föräldrarknuff och en del föräldrerbrottning. Det var inte bara en chans för föräldrar att lära sig några praktiska självförsvarstekniker när våra sylvassa kiddos gick till full attack utan ett sätt för kiddos att introduceras till brottningsdelar med balans, viktfördelning och såklart vart mamma eller pappa kan ha en lucka i försvaret. 

 

Passet avslutades med en skön avslappning för att lugna ned våra kroppar och knoppar efter en intensiv och rolig träning. Det är alltid en perfekt avslutning på en härlig förmiddag fylld av lärande.

 

Vi ser fram emot att välkomna er till vårt nästa pass, där vi fortsätter att utforska världen av kampsport tillsammans!


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33