Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
TTERMINSTART MÅNDAG VECKA 5
2024-01-17 14:38
UPPDATERING: Terminsstarten har senarelagts till vecka 5 på grund av en upptäckt spricka i golvet när den nya mattan skulle läggas. Vi har nyligen mottagit besked från hantverkarna om att de behöver ytterligare tid för att åtgärda skadan. Därmed skjuts terminsstarten för alla grupper upp till måndag vecka 5. Men passa på att boka din plats redan nu inför terminsstarten!
 
Idag lanserar vi möjligheten att köpa medlemskap och boka din plats på våra pass för den kommande terminen. Lokalen har genomgått förändringar med ett nytt tak, förbättrad belysning och en ny matta som läggs för att fräscha upp atmosfären. Dessutom har vi implementerat ett nytt system för en smidigare medlemsregistrering.
 
För att bli medlem, besök dynamixkoping.se via länken i vår profil eller genom din webbläsare. Klicka på "Bli medlem" och följ de angivna anvisningarna. Välj din åldersgrupp under "Betalgrupper" och välj därefter den sport eller de pass du är intresserad av. Dessa kommer automatiskt synkroniseras med SportAdmin medlemsappen, där du kan hålla koll på dina träningspass, statistik och andra spännande händelser inom föreningen.
 
Om du stöter på några problem, tveka inte att skicka ett mail så kommer vi att svara så snart som möjligt.

Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33