Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
Anmälan kamsportslek
2024-01-07 10:27

Vi är glada att meddela att anmälan till vår populära kurs "Kampsportslek" nu är öppen!

 

Kampsportsleken riktar sig till våra yngsta klubbmedlemmar, 3-5 år, och ger barnen en tidig introduktion till fördelarna med kampsport. Vi fokuserar på olika lekar och övningar som kommer att vara användbara både inom kampsport och som verktyg att ha när de utvecklas. KSL inkluderar olika sätt att röra på kroppen, kluriga balansövningar, hinderbanor, brottning med föräldrar och självklart roliga lekar med kurskamraterna.

 

Detta är för närvarande ett av våra mest populära pass, och platserna är begränsade.

 

För att anmäla dig till kursen, besök vår hemsida på Dynamixkoping.se. Välj "Bli medlem" och fyll i dina uppgifter. Logga sedan in med en engångskod som skickas till din e-post.

 

Om du har registrerat dig under ditt eget namn, välj "Vald person:" och i rullistan, välj "Ny person". Fyll i ditt barns personuppgifter och dina egna som målsman. Välj sedan "Kampsportslek" i rullistan för bokningar.

 

Här hittar du all information om kursen, schema, kostnader, och mer.

 

Ladda ner sedan "SportAdmins medlemsapp" och logga in med samma e-post som ovan. Här kommer du i framtiden att kunna se kommande pass, nyheter och mycket annat.

 

Vid frågor, vänligen skicka ett mail till Kopingdynamix@gmail.com så svarar vi så snart som möjligt.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33