Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
DYNAMIX EN DEL AV SPORTADMIN
2024-01-05 11:56

Vi är glada att meddela att Dynamix Köping tar ett betydelsefullt steg mot framtidens föreningshantering genom att ansluta sig till SportsAdmin från och med 2024.

Detta strategiska partnerskap markerar en långsiktig satsning för att förenkla medlemskap och ledarskap i vår förening. Fördelar med SportsAdmin:

Smidig Medlemsadministration: SportsAdmin ersätter våra traditionella medlemlappar och plastiga medlemskort. Medlemmar kan nu enkelt hantera sitt medlemskap helt digitalt och få direkt åtkomst till föreningens senaste nyheter, kommande pass, kurser och event.

 

  • Effektiv Betalningshantering: Appen möjliggör enkel och säker betalning direkt från mobiltelefonen/webben. Medlemmar kommer slipper krångliga transaktionsprocesser och har full kontroll över sina betalningar.

  • Träningsstatistik och Bokning: Med SportsAdmin kan medlemmarna följa sin träning med statistik, boka pass och kurser samt ge våra tränare en föraning om deltagarantal per pass.
  • Ledarverktyg: Ledarna får tillgång till verktyg för att enkelt regristera och kontrollera närvaro samt hålla koll på vilka som betalat medlemskap. Detta ökar transparensen och underlättar föreningsdriften.

Dynamix Köping ser detta partnerskap som en nödvändig och spännande modernisering av föreningen. Vi har länge letat efter ett verktyg för att skapa en enklare lösning för alla medlemmar och ledare.

Håll er uppdaterade på våra sociala medieplattformar för information om appens tillgänglighet(när man kan registrera sig som medlem). Samt anmälam för vårterminen och såklart anmälan till Kampsportsleken.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33