Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
DYNAMIX TAR STEG MOT EN MODERN TRÄNINGSPLATS
2023-12-17 18:00

Dynamix går nu in i en ny fas för att höja träningsupplevelsen för våra medlemmar och skapa en modernare dojo. Under de kommande veckorna kommer vår lokal att genomgå en omfattande uppgradering, med fokus på förbättringar som kommer att förstärka Dynamix som träningsplats och klubb.

 

Ett axplock av kommande förändringar:

 

  • Vi kommer att få ett nytt vitt tak med förbättrad belysning, vilket kommer att skapa en ljusare och mer energifylld träningsmiljö.

  • En ny matta i en mörkare och mer funktionell kulör, kommer att läggas för att förbättra träningsytan. Den nya mattan kommer inte bara att vara visuellt tilltalande utan också bidra till en säkrare och bekvämare träning.

  • Burväggen kommer att genomgå en översyn, för att ge medlemmar och tävlande bästa chans till träning mot bur och galler.

 

Dagens beslut att ställa in ordinarie träning var ett nödvändigt steg för att göra dessa förbättringar möjliga. Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att ge er medlemmar en ännu mer givande träningsupplevelse hos Dynamix.

 

Under juluppehållet planerar vi att fortsätta med förändringar som kommer att göra det ännu smidigare att bli medlem hos oss, med fokus på ökad tillgänglighet och förenklade processer.

 

Följ oss här för mer uppdateringar som kommer inom kort!

 

// Dynamix styrelse & tränare


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33