Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
DYNAMIX PÅ STOCKHOLM BJJ OPEN
2024-04-13 20:30

Då var det var dags för helgens stora höjdpunkt, den efterlängtade Stockholm Open, en tävling inom Brazilian Jiu-Jitsu. Taggade utövare och tuffa dueller på mattan. Dynamix köping representerades i helgen av Andreas Christiansson.


Hur började tävlingen för dig Anderas?

I min klass blev jag flyttad till Master 2 istället för Master 4 -88.3 kg Bluebelt. I min första match blev jag fast i motståndarens guard alldeles för länge. Min motståndare fick ett par fördelar för ett par försök till stryp. Tyvärr rann tiden iväg och jag han inte med min passering jag försökte på slutet. 0-0 i poäng och förlust på fördel. I match två så hamnade jag på topp i halvguard och var nära på att passera till mount flera ggr. Tyvärr uppstod det lite förvirring när jag hade kopplat ett armlås och domaren tillfälligt stoppade matchen. Jag han inte koppla om greppet det innan matchen startades igen. Jag blev då svept och förlorade på poäng. Men en bronspeng fick jag för besväret.


Hur gick det i nästa del av tävlingen?

I Master Absolute +76 kg Bluebelt fick jag möta samma motståndare som i första matchen. Återigen en jämn match där jag själv slarvade lite när jag gick för poäng istället för avslut i en situation. Återigen låg jag under på fördel men lyckades med ett svep och kom upp på topp när det bara var några sekunder kvar. Det blev vinst på poäng. I finalen mötte jag vinnaren av Ultra heavy weight +100.5 kg Efter en helt ok inledning så tog orken slut, då kom även ett misstag från min sida som ledde till att han fick in ett snyggt bow and arrow stryp. Så det blev ett silver med hem.

Vi från Dynamix Köping är stolta över Andreas insatser och tävlingsvilja. Man kan inte alltid vinna men man kan alltid utvecklas. Bra jobbat Andreas.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33