Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
VI GRATULERAR TOMAS TILL EN VÄLFÖRTJÄNT GRADERING - BLÅTTBÄLTE!
2024-03-11 13:00

På torsdagen den 7e var det en riktigt speciell dag. Vi gratulerar Tomas för att han äntligen fått sitt blåa bälte i Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Det var verkligen välförtjänt efter allt hårt jobb och svett han lagt ner. Graderingen är inte bara nåt symboliskt, det är ett bevis på hur hårt han kämpat för det. Han har tränat och slitit, ibland känt smärta och ibland känt sig helt slut, men han har aldrig gett upp. Nu när han äntligen har sitt blåa bälte är det ett steg framåt i sin BJJ-resa.

Hur länge har du hållit på med BJJ?

"Kontinuerligt" i 2,5 år med ett uppehåll på grund av skada.

 

Vad fick dig att börja?

Utmaningen och variationen.

 

Vad är din favoritdel i sporten?

Sporten utmanar hela mig som person, inte bara på det fysiska planet utan även det psykiska. Den har även förmågan att få mig helt närvarande, utan tankar på senare, imorgon, igår, varför, hur eller därför... Utan total närvaro.

 

Varför tycker du att man ska prova på BJJ om man aldrig har kört det innan?

Om du vill att något ska förändras måste du ändra något. Det betyder att om du känner att du vill bli mer hälsosam och "inget" har varit din grej, så prova BJJ. För vad har du att förlora på det? Inget

 

Vi gratulerar återigen Tomas till sitt blåa bälte i BJJ.


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33