Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
SCHEMA FÖR VÅRTERMINEN 2024
2024-01-08 13:08

Vi presenterar här det efterlängtade schemat för vårterminen 2024, som tar avstamp måndag vecka 4a och sträcker sig fram till vecka 20. Efter detta kommer ett separat sommarschema att träda i kraft.

 

Barn och juniorer påbörjar sina aktiviteter i vecka 4 och avslutar terminen i vecka 18.

 

Kampsportsleken kickar igång i vecka 6.

 

Vi har nu öppnat upp för bokning av KSL och kommer inom en vecka även göra det möjligt att köpa medlemskap i SportsAdmin-appen för barn, juniorer och vuxna (mer information kommer i ett separat inlägg vid den tidpunkten). För befintliga medlemmar gäller det att direkt genomföra köp innan första passet, medan nya medlemmar får möjlighet att prova på ett pass kostnadsfritt. Efter detta önskar vi att man ska lösa ett medlemskap.

 

Vänligen se till att betalningen sker i god tid, då tränarna kommer att hålla full koll på vilka som har betalt medlemskap. De plastiga retromedlemskorten kommer att fasas ut och ersättas av virtuella kort i appen. Dessa kommer behövas för rabatter eller speciella medlemsaktiviteter.

 

Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är inför terminen! 

Nya medlemmar SE HIT! Här hittar du information dig till som vill läsa på om våra sporter eller vad som är bra att tänka på innan ditt första pass. 

 

Med vänliga hälsningar,

Dynamix styrelse och tränare


Nyhetsarkiv
2024-01-29 11:24
Anmälan kamsportslek2024-01-07 10:27
2020-12-06 16:33