ny logga transparant 10x10

Träna hos oss

Vi är en stabil förening som ständigt arbetar för att utvecklas. Vi kan erbjuda Dig god gemenskap och hård träning. Du kan när som helst börja i någon av våra träningsgrupper - Vi har nolltolerans vad gäller våldsbrott, narkotika och doping.


BÖRJA TRÄNA
Är du sugen på att träna? Då har du hittat rätt. Vi är en kampsportsklubb med något för alla. Här får du chansen att träna inför erfarna och utbildade instruktörer. Ett tips! Kom ner och kika på ett pass för just den sporten som du är intresserad av, prata med instruktörer eller andra medlemmar om du funderar över något. Annars hoppar du såklart bara på, när som helst. Vi har fortlöpande intag under terminerna. Alla vuxna är välkomna att träna tre provtränings-pass, barn och ungdomar ett pass.

På Dynamix Köping finns både unga och äldre, tjejer och killar. Nybörjare och erfarna. På klubben finns en härlig gemenskap och passion för just träning och kampsport. Vi stöttar och hjäper alla i var invivids träningsutveckling. Tillsammans är vi starka!

Besök gärna våra facebookgrupper som passar din träning för att se och dela information oss medlemmar emellan!

Facebookgrupp - för medlemmar
Facebookgrupp - "GILLA SIDAN"


Medlemsavgifter
Alla vuxna är välkomna att träna tre provtränings-pass, barn och ungdomar ett pass. Du kan välja och fördela på vilken sport du vill. När du tränat dina/ditt provtränings-pass måste du betala in medlemsavgift om du vill fortsätta träna hos oss.


HT-2022
 • Vuxna (från 16 år)
  800:- /termin
   
 • Juniorer (10-15 år)
  500:- /termin
   
 • Barn (6 - 9 år)
  400:- /termin
   
 • Kampsportslek (3-5 år)
  500:- /kurs (Pågår v.35-42, föranmälan krävs)
   
 • 10-kort (Tio träningstillfällen, ingen bindningstid)
  500:- /kort
   

Medlemsavgiften kan betalas via:
- Kort (iZettle i Dojon)
- Swish (123 170 69 51) - Ange namn, personnummer och medlemskap i meddelande.
- Sparbankens föreningskonto 8182-8,13 151 873-0 - 
Ange namn (vem medlemskapet tillhör)
- Kontant


Oavsett hur du betalar ska du alltid fylla i en medlemsblankett i Dojon med dina personuppgifter - där anger du också om du betalat via kort, kontant, swish eller bankgiro.

Våra sporter - Vi har något för alla!

TRÄNARE & INSTRUKTÖRER
Våra drygt 20 tränare är utbildade och erfarna och finns på Dynamix Köping för att ge just Dig en bra träningsupplevelse.

Här kan du läsa Dynamix Köpings värdegrunder - klicka på länken!

BARN & UNGDOMAR
3-15 år

I Dynamix Köpings barn- och ungdomsidrotter ingår:
 • SPORT JU-JUTSU
 • BJJ
 • MMA

SJJ / SPORT JU-JUTSU

Sport Ju-Jutsu är en modern stil av Ju-Jutsu och innehåller slag och spark, kast och nedtagningar och markkamp med lås. Sport Ju-Jutsuns tränings- och graderingssystem är anpassat efter JJIF’s tävlingsreglemente, som är det officiella tävlingssystemet inom Ju-Jutsusektionen...

MMA - Mixed Martial Art

MMA är en fullkontaktsidrott där stående fighting (slag och spark), stående grappling (kast och nedtagningar) samt brottning tränas. På våra MMA-pass tränas alla fightingens olika delar och vi har även rena striking pass där vi fokuserar på den stående fightingen (Thai-boxning)...

BJJ / BRASILIANSK JIU-JITSU

BJJ tränas med gi (dräkt) eller utan (SW), vi erbjuder båda träningsformerna. BJJ är en grapplingidrott, där tekniker tränas i syfte att kunna kontrollera sin motståndare på marken. Idrotten erbjuder en allsidig träning och passar dig som vill ha en rolig motionsform, träna ett effektivt självförsvar eller träna för att så småningom kunna tävla....

BOX & KICK
VUXNA FRÅN 16 ÅR

Box & Kick har funnits på klubben i många år och är fortfarande ett av våra mest populära pass. På Boxpassen tränas stående tekniker (slag och spark) från kampsporten på mittsar (kuddar). Passen bygger upp din styrka och kondition, samtidigt som du får...
 

FÖRHÅLLNINGSREGLER VID TRÄNING

 • Träningskläder skall ALLTID vara rena
 • Naglar skall vara rena och kortklippta 
 • Var noga med din hygien innan träning, tvätta händerna.
 • Träna inte med öppna sår
 • Håll uppsikt om sår skulle uppstå under ett pass. Plåstra genast om (Första hjälpen finns)
 • Fråga alltid din instruktör om du är tveksam gällande ditt tillstånd.
 • Meddela din instruktör om du fått någon sjukdom. Det är viktigt för oss att veta! Om du bryter mot ovanstående punkter kommer du att ombedas kliva av träningen.
 • Vi städar Dojon/mattan efter varje träningspass. Det är tränaren på dagens sista pass som ansvarar för att detta blir gjort.