ny logga transparant 10x10

Om OSS 

Dynamix Köping bildades 1982 av Leif Johansson. Klubben hette mellan 1982-2011 Köpings Ju-Jutsu Klubb och just Ju-Jutsu har varit klubbens huvudsakliga idrott. 

År 2006 introducerades Sport Ju-Jutsu i föreningen och klubben lämnade traditionell Ju-Jutsu bakom sig och började satsa mer på den idrottsliga Ju-Jutsun, med mer kamp (sparring) och fysiskt utmanande träning. Efter 2006 och fram till idag har klubben utvecklats mycket och flera olika idrotter har tillkommit. I och med det har klubben vuxit och har idag allt från motionärer till elitidrottare som medlemmar. År 2011 bytte föreningen namn till Dynamix Köping. Det nya föreningsnamnet speglar bättre vår verksamhet som innefattar olika idrotter och visar även vår koppling till kampsportsförbundet Dynamix Fightings Sports (www.dynamixfightingsports.com). Vi är idag en stabil förening som ständigt arbetar hårt för att utvecklas. Vi kan erbjuda Dig god gemenskap och hård träning. Du kan när som helst börja i någon av våra träningsgrupper om det finns plats. Vi har nolltolerans vad gäller våldsbrott, narkotika och doping.


Leif Johansson
Leif är klubbens grundare. Med sin karatebakgrund och sin breda kunskap inom kampsport startade han Köpings Ju-Jutsu Klubb och har genom åren lagt ner hela sin själ i föreningen. Leif tränar inte längre kampsport aktivt, men är hedersmedlem i klubben och är ledamot i styrelsen. Pär Hamberg är ordförande i sedan 2006. 


VI ERBJUDER

 • Kampsportsträning för barn, juniorer samt för vuxna motionärer, idrottare och elitidrottare.
 • Fysträning för motionärer, idrottare och elitidrottare.
 • Fysträning för andra föreningar, t.ex. lag under försäsong.
  (Skicka ett mail med en förfrågan)
 • Kurser och föreläsningar i självförsvar.
  (Skicka ett mail med en förfrågan)
 • Övriga aktiviteter såsom kick off, möhippa, svensexa mm.
  (Skicka ett mail med en förfrågan)

  Mailförfrågan klicka här!