ny logga transparant 10x10

Team Dynamix

Dynamix är sammanslutning av föreningar i norden som samarbetar för gemensam tävlingsframgång. All idrottsverksamhet i Team Dynamix skall präglas av rörelseglädje, trygghet och effektivitet. Dynamix speciella pedagogik fostrar instruktörer och ledare att förmedla glädjen med kampsport i en trygg miljö och med fokus på att uppnå resultat när tävlingsdagen kommer.
Teamets huvudsakliga idrotter är BJJ, Sport Ju-Jutsu och MMA. Utbyte med medlemsklubbar uppmuntras och det arrangeras regelbundet teknikseminarium, sparringläger, instruktörsutbildningar och det årliga sommarlägret i Dynamix namn. Vid tävling representerar den aktive både sin egen klubb och ”Team Dynamix” för att på så sätt gemensamt med alla team-medlemmar fightas om pokalen för bästa team.
Dynamix är en demokratiskt uppbyggd organisation där varje medlemsförening är röstberättigad på det årliga rådslaget förlagt till sommarlägret (normalt fredag eftermiddag) Rådslaget tillsätter ledningsgruppens funktionärer som under året är ansvariga för att driva det adminstrativa arbetet framåt. Dynamix grundades 1998, då under namnet Sport Ju-Jutsu Scandinavia. Organisationen grundades ett år efter att Ingemar Sköld och hans främsta elev Ricard Carneborn hade skapat den nya Ju-jutsustilen Sport Ju-jutsu. 2007 byttes namnet till Dynamix Fighting Sports för att organisationen sen en tid tillbaka har bedrivit verksamhet i fler idrotter än Sport Ju-jutsu.

Text: Nacka Dojo

Länk till: Dynamix Fighing Sports officiella hemsida