INFORMATION INFÖR TERMINSSTART 2021

Hej alla medlemmar, följare och träningssugna. Här kommer lite info gällande vårterminen 2021.

Endast barn- och ungdomsverksamheten kommer att starta v.5
(detta med anledning av att restriktionerna kring träning som finns nu och gäller tom 24 januari)

Om/när vuxenträning kan starta kommer vi att ha en låg medlems- och träningsavgift för alla vuxna som vill komma igång och tro oss. Vi vill verkligen komma igång med sporterna vi och ni älskar men vi följer kampsportsförbundets och FHM rekommendationer. Så håll koll på våra sociala kanaler för mer info om detta!
Kampsportsleken för barn 3-5 år kommer inte att starta i samband med terminsstarten. Detta med anledning av att det på de passen är både vuxna och barn i lokalen. Eventuellt startar en kurs längre fram i vår.

Vi kommer fortsätta hålla en god hygien och städrutiner i lokalen och ber alla vuxna, barn och åskådare respektera de regler och rekommendationer som kommer gälla i samband med träning och terminsstart.

Nu kör vi!
//Dynamix tränare och styrelse