Med anledning av COVID-19, Nya Coronaviruset

Tyvärr kommer Dynamix Köping med rekommendation från Svenska BJJ-förbundet stänga ner verksamheten omedelbart. Eftersom våra sporter innehåller mycket närkontakter, man vidrör eget ansikte m.m så tror vit att alla förstår varför vi har valt att ta detta tråkiga men i dagsläget nödvändiga beslut.

Dynamix hålls stängt från och med idag (13:e Mars) fram tills vidare. Det gäller alla gruppass och egen träning. Vi kommer hålla er alla uppdaterade så snart vi har ny information. Vi ber om ursäkt för detta men ser det som en nödvändighet för att inte sprida smittan.

Frågor hänvisas till:
johanna_jutsu@hotmail.com

Med vänlig hälsning,
Dynamix styrelse

Så kan du minska smittspridningen
Tvätta händerna ofta, minst 20 sekunder med tvål och vatten
Hosta och nys i armvecket
Undvik att röra ögon, näsa och mun
Stanna hemma när du är sjuk
Använd handsprit
 
Till Folkhälsomyndighetens allmänna råd
Till Folkhälsomyndighetens sidor om coronaviruset
Regeringens samlade information om coronaviruset
Krisinformation från svenska myndigheter