Ordförandes årskrönika

Ordförandes årskrönika
2018 lider mot sitt slut och jag har blivit ombedd att sammanfatta året som gått.
Jag upplever att åren bara går fortare och fortare; det gäller att stanna upp ibland och reflektera för att inte bli omsprungen av livet och alla händelser som det innehåller. 
I vår dojo är det samma sak. Dagarna, veckorna och månaderna går. Träningspass efter pass läggs snabbt bakom oss och blir en naturlig del i det ekorrhjul som vi alla mer eller mindre lever i. Detta är inte alltid av ondo. Jag tror att många människor mår bra av rutiner och Dynamix Köping kan erbjuda en del i det berömda hjulet som faktiskt innebär gemenskap, hälsa och struktur. Oavsett om din tid hos oss är begränsad till en dag i månaden, en dag i veckan, eller fler, så är du en del av vår gemenskap och vi är en del av din vardag.

Under året har vi slagit medlemsrekord. För mig är det ett bevis på att vi är på rätt väg. Vi kommer aldrig slappna av och nöja oss med det vi tillsammans har skapat utan vi vårdar vår verksamhet och gemenskap på ett sätt som man måste jobba med saker man tycker om och är rädd om.

Många händelser under Dynamixåret kommer jag att minnas och förknippa med 2018. Dessa kommer jag omnämna mer i detalj i årsberättelsen till årsmötet, men känslan och ordet jag sammanfattar året med är engagemang. Våra engagerade tränare och medlemmar skapar tillsammans någonting fantastiskt, varje år. Energin som flödar under ett träningspass är något unikt i vår lokal. Jag upplever det ofta själv, att jag efter en arbetsdag som dränerat mig på energi, får komma till dojon och mötas av engagerade medlemmar, ger mer energi än det någonsin tar. Jag lämnar alltid, och då menar jag alltid, dojon med ett leende på läpparna. Julen närmar sig, en högtid som för mig innebär värme och glädje, men jag vet att det för många innefattar ensamhet och sorg. Jag önskar att alla kunde få möjlighet att ta del av vår Dynamixgemenskap, där man mitt i vardagsstressen och springandet i ekorrhjulet, kan finna en stunds gemenskap och struktur. Det är någonting som vi står för, oavsett tid på året.

God jul och tack för ännu ett fantastiskt år. 
Pär