Dynamix Köpings insamling till musikhjälpen

Nu är det äntligen dags för årets upplaga av musikhjälpen och Dynamix Köping anordnar för första gången ett insamlingsevent för att bidra till att Alla har rätt att funka olika - Den här dagen förenar vi nytta med nöje! Vi har lördag 15 december mellan 12.00 - 16.00 öppet i vår Dojo på Tunadalsgatan 24 (Budocenter) i Köping.

Under dagen hålls träningspass för våra medlemmar samt två aktiviteter där allmänheten får delta - "Gymerson" har bidragit med en träningsmaskin där vi tillsammans ska samla så många aktiva minuter som möjligt. Vi kommer även ha en sparktävling på säck, flest sparkar under 60 sekunder har chansen att vinna en fin julklapp. Försök hur många gånger du vill och orkar :-) Dessa aktiviteter är öppna hela dagen. Rebelz bidrar med priser till tävlingen.

Dynamix serverar kaffe och fika under dagen - delar av intäkterna går självklart till musikhjälpen. Välkommen ner till en dag i kampsportens tecken. Har du inte möjlighet att vara på plats går det bra att skänka pengar när som helst.

Bössan är öppen under hela veckan - Tillsammans kan vi göra skillnad, för ALLA har rätt att funka olika! Länk till bössa hittar du här.

Med vänlig hälsning, Dynamix Köping IF