Följ oss på sociala medier
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Dynamix Köping Idrottsförening
Fotboll
Dynamix Köping - Information påsk
2024-03-25 11:28

Kära medlemmar och föräldrar till medlemmar,

 

Med påsken runt hörnet vill vi ta tillfället i akt att önska er alla en glad påsk! Oavsett om ni firar med påskägg, påskmiddagar eller bara njuter av ledigheten, hoppas vi att ni får en trevlig helg.

Lite information om påskhelgen och påsklovsveckan:

 

Vecka 13 (måndag den 25 mars - torsdag den 28 mars):

  • Alla pass hålls enligt ordinarie schema måndag-torsdag. Det innebär att Box&Kick samt BJJ tränar som vanligt även på skärtorsdagen.

Påskhelgen (fredag den 29 mars - måndag den 1 april):

  • Dojon kommer att vara stängd under hela påskhelgen, vilket innebär att all verksamhet är inställd.

Påsklovsveckan, vecka 14 (måndag den 2 april - söndag den 7 april):

  • Alla pass hålls som vanligt med ett undantag:
    • SJJ barn: inställt på onsdag.
    • SJJ juniorer: inställt på onsdag och även söndag

Kampsportsleken hålls som vanligt på söndag den 7 april.

 

Skulle något vara oklart så kolla i din medlemsapp så syns det vilka pass som är inställda eller vilka som är bokningsbara.

Ta hand om er och njut av ledigheten.

 

Dynamix Köping

VÄLKOMMEN TILL DYNAMIX KÖPINGS ÅRSMÖTE
2024-03-21 15:01
  • Datum: 24 mars
  • Tid: Kl. 14:00

 

Kära medlemmar

 

Det är med stor glädje vi igen hälsar er välkomna till årsmöte! Det är en tid för oss att sammanfatta det gångna året, diskutera och besluta om viktiga frågor som rör vår förening och att tillsammans forma framtiden för Dynamix Köping. Under mötet kommer vi att gå igenom året som gått, fastställa nya avgifter, välja en ny styrelse och blicka framåt mot det kommande verksamhetsåret.

Det är även en möjlighet för er att lägga fram motioner och dela era tankar och idéer om hur vi kan fortsätta att utvecklas och växa som förening.

 

Har du några motioner eller förslag som du vill dela med dig av?

Skicka dem till oss på Kopingdynamix@gmail.com senast den 22 mars så att vi kan inkludera dem i dagordningen.

 

Alla medlemmar som har betalat medlemsavgiften för våren 2024 är varmt välkomna att delta och ta del av mötet

 

Vi ser fram emot att träffa er alla, väl mött!

 

//Styrelsen för Dynamix Köping

NORDIC BJJ OPEN CHAMPIONSHIP: EN KÄMPIG HELG AVSLUTAS MED SILVERMEDALJ
2024-03-19 16:39

Under helgen deltog Andreas Christiansson i Nordic BJJ Open Championship där han tävlade i sin viktklass, -88.3 Bluebelt Master 4. I semifinalen implementerade han en aggressiv gameplan för att möta en stark motståndare, vilket resulterade i en seger på 6-0 genom välplacerade passeringar och fasthållningar.

 

Hur förberedde du dig för finalen och vad hände under matchen?

 

"I finalen förutspådde jag att min motståndare snabbt skulle ta guard, vilket han gjorde. Trots att jag försökte passera blev jag svept och hamnade i en underläge på poäng." Med endast 30 sekunder kvar av matchen, valde han att satsa på ett avslut och lyckades ta sig till en fördelaktig position. Men matchen avbröts av domaren och Anderas blev diskad för knee reap.

"Tyvärr visade det sig att jag hade blivit diskad pga knee reap. Till mitt försvar så ser man på filmen att det är min motståndare som flyttar över mitt ben till fel sida så ev skulle han blivit diskad. Men ska man förlora på diskning så ska det vara på ett fotlås"

 

Hur kändes det att få silvermedalj efter en sådan händelse?

 

"Att få en silvermedalj efter att ha blivit diskad kändes  bittert."

 

På söndagen stod den öppna viktklassen på schemat där Andreas olyckligtvis lottades mot en bekant motståndare från Hilti Eskilstuna. Andreas visste att han var både teknisk och stark, vilket gjorde matchen utmanande. Trots att Andreas försvarade en armbar med en hitchhiker escape, var han för trött för att kunna sätta upp någon offensiv. I sista sekunderna lyckades motståndaren få in en ny armbar och Andreas tvingades klappa ut med endast 4 sekunder kvar.

Vi gratulerar Andreas till silvermedaljen och tackar för att han representerat dynamix köping på tävling.

VI GRATULERAR TOMAS TILL EN VÄLFÖRTJÄNT GRADERING - BLÅTTBÄLTE!
2024-03-11 13:00

På torsdagen den 7e var det en riktigt speciell dag. Vi gratulerar Tomas för att han äntligen fått sitt blåa bälte i Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Det var verkligen välförtjänt efter allt hårt jobb och svett han lagt ner. Graderingen är inte bara nåt symboliskt, det är ett bevis på hur hårt han kämpat för det. Han har tränat och slitit, ibland känt smärta och ibland känt sig helt slut, men han har aldrig gett upp. Nu när han äntligen har sitt blåa bälte är det ett steg framåt i sin BJJ-resa.

Hur länge har du hållit på med BJJ?

"Kontinuerligt" i 2,5 år med ett uppehåll på grund av skada.

 

Vad fick dig att börja?

Utmaningen och variationen.

 

Vad är din favoritdel i sporten?

Sporten utmanar hela mig som person, inte bara på det fysiska planet utan även det psykiska. Den har även förmågan att få mig helt närvarande, utan tankar på senare, imorgon, igår, varför, hur eller därför... Utan total närvaro.

 

Varför tycker du att man ska prova på BJJ om man aldrig har kört det innan?

Om du vill att något ska förändras måste du ändra något. Det betyder att om du känner att du vill bli mer hälsosam och "inget" har varit din grej, så prova BJJ. För vad har du att förlora på det? Inget

 

Vi gratulerar återigen Tomas till sitt blåa bälte i BJJ.

HEJ KÄRA MEDLEMMAR OCH FÖRÄLDRAR
2024-02-26 18:33
Denna vecka är det sportlov och vi vill meddela er om några planerade förändringar i vårt träningsschema för denna vecka.
Passen är inställda då många reser bort och det oftast blir tomt på passen. Vi ber er att sprida denna information till de berörda så ingen glömmer bort detta, tackar för ert samarbete.
 
För SJJ barn (6-8 år):
- Onsdag den 28 februari: Ingen träning.
 
För SJJ juniorer (9-15 år):
- Onsdag den 28 februari och söndag den 3 mars: Ingen träning.
 
KSL är inställd nu på söndag.
 
MMA juniorer hålls som vanligt.
 
Dynamix Köping
ANDREAS DELAR SINA UPPLEVELSER FRÅN HANINGE BJJ OPEN
2024-02-18 11:44

Andreas, en av deltagarna från Dynamix Köping i gårdagens Haninge BJJ Open, berättar om sitt snabba beslut att delta i tävlingen och hur han navigerade genom sina matcher.

 

"Jag bestämde mig för att delta bara tidigare den här veckan. Förutsättningarna var inte perfekta, men jag behövde inte göra några drastiska förändringar. Jag hamnade i en ny viktklass, -88.3 kg, men jag behövde inte ens gå igenom någon diet för att nå den vikten."

 

I sin första match (-88.3) använde Andreas en offrande teknik för att få ner sin motståndare på marken, det resulterade i en kontroversiell situation. Men trots detta tog han silvermedalj i den matchen.

 

I semifinalen av den öppna viktklassen tog Andreas en seger - genom walkover. "Jag skrattade lite åt det faktum att jag faktiskt vann på walkover", berättar han med ett skratt.

 

Men det var i finalen där Andreas verkligen stod inför en utmaning. Han förväntade sig att bli överkörd av sin yngre och fysiskt starkare motståndare. Trots det lyckades han med bedriften att ta ner och svepa motståndaren. "Jag trodde verkligen att jag skulle bli överkörd, men jag lyckades överraska mig själv och andra", säger Andreas.

 

Under matchens gång utbytte de båda utmanarna tekniker och försök till submissions. "Han hade en fantastisk nedtagning, en firemans carry, som verkligen imponerade", berättar Andreas. Trots att han försökte sig på flera tekniker, inklusive en patenterad lock down till electric chair, var motståndaren vig och kunde undvika submissionförsöken.

 

"Jag trodde verkligen att min cross choke satt, men han visade sig vara tuff", säger Andreas. Matchen var extremt jämn, och i slutet, med endast sekunder kvar, lyckades motståndaren nästan få in en triangel. Detta resulterade i en fördel för motståndaren, vilket slutligen ledde till Andreas förlust på grund av en tidigare passivitetsvarning.

 

Två st silver till Andreas i  Haninge BJJ Open,

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..